АКТУЕЛНО 2018/2019
Пројектна настава 2000 дигиталних учионица Музеј илузија Ботаничка башта
Сајам књига Дом пензионера Ноћ вештица Професионална оријентација
       
       
Професионална оријентација

RODITELJI KAO PREDAVAČI NA ČASU PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

Ranka Januzović, medicinska sestra na odeljenjuu intenzivne nege u Institutu za ortopedsko- hirurške bolesti "Banjica" i mama naše učenice Nađe Bamburać, održala je učenicima 7. razreda čas profesionalne orijentacije za zanimanje MEDICINSKA SESTRA. Upoznala nas je sa raznim aparatima i instrumentima koji se koriste u intenzivnoj nezi, sa sistemom celoživotnog obrazovanja za ovo zanimanje, listali smo udžbenike za srednju i višu medicinsku školu, videli smo i kako izgleda licenca za rad. Naučili smo da merimo puls i peremo ruke kao hirurzi i medicinske sestre, a malo smo se u njih i maskirali. Bilo nam je zanimljivo i zabavno, mnogo smo naučili i nadamo se nastavku saradnje u sledećoj školskoj godini. Hvala, mama Ranka!

     
Ноћ вештица
„Ученици 6.1 и 8.1 су учествовали у представљању порекла и начина прослављања празника Ноћ вештица у англосаксонској традицији у оквиру предмета енглески језик. Ова тема обухваћена јеу наставном плану шестог разреда.
Учесници су, маскирани, читали о значењу и симболици празника. Такође, сазнали и о традицији у православљу.
Након рецитовања прикладних песама на енглеском језику, ученици су међусобно делили слаткише у духу празника. У организацији су учествовале: Ивана Деспот, наставница енглеског језика и Валентина Гагић, наставница историје.”
 
повратак на врх стране
Ботаничка башта
„Ученици 5, 6. и 7.разреда провели су леп дан у Ботаничкој башти (петак 19. октобар), са својим предметним наставницама Иваном Мартинов и Валентином Гагић.

Дан створен за уживање и опуштање, али и да се научи нешто ново...”
     
повратак на врх стране
Дом пензионера
повратак на врх стране
Сајам књига
   
повратак на врх стране
Предавање „Пројектна настава”
Наставница Александра Јаковљевић одржала је предавање „Пројектна настава“.
Школска 2018/2019.година у ОШ „Јован Цвијић“ започиње електронским дневником. Обуку о раду у електронском дневнику одржале су наставница Александра Јаковљевић и Тамара Стајић.
повратак на врх стране
Пилот пројекат „2000 дигиталних учионица”

20-21.08.2018. наша школа је била домаћин реализације обуке за „ 2000 ДИГИТАЛНИХ УЧИОНИЦА “. Обука је одржана у дигиталном кабинету, водитељ обуке је била наставница информатике Снежана Цвејић.

Из ОШ „Јован Цвијић“ су се пријавила четири наставника Ивана Продановић наставница информатике, Светлана Тодоровић наставница српског језика, Тамара Стајић учитељица и Александра Јаковљевић наставница математике. Учешћем у пилот пројекту наставнице су обезбедиле четири лаптопа и четири пројектора за нашу школу.

повратак на врх стране
Музеј илузија
Ученици 6-1 са одељењским старешином Александром Јаковљевић и наставницом Валентином Гагић.
Београдски Музеј илузија отвара простор за друштвен и забаван излет у свет који очарава све генерације!
То је савршено место за нова искуства и уживање с пријатељима или породицом.
Заварајте око и забавите ум!
повратак на врх стране
АРХИВА

Актуелно 2018
Актуелно 2017
Актуелно 2016

Актуелно 2014

Актуелно 2015
Актуелно 2013
Актуелно 2012
Aктуелно 2011